Ontruimen

Onze ontruimingsservice

Een sterfgeval, verhuizen naar een kleinere woning of emigreren? Allemaal redenen om uw woning te ontruimen. Kringloop de Kempen neemt die klus graag compleet of gedeeltelijk voor u uit handen.

Overtollige bruikbare goederen geven wij weer een tweede leven in onze kringloopwinkels. Spullen die daarvoor niet meer geschikt zijn, voeren wij voor u af naar de milieustraat of een andere met ons samenwerkende sociale partner. U heeft er in ieder geval geen omkijken naar.

Wij bieden verschillende diensten aan: van het gratis ophalen van bruikbare spullen tot het verwijderen en afvoeren tegen een vergoeding van onbruikbare spullen zoals bijvoorbeeld vloerbedekking en gordijnrails. En dat alles op een professionele, discrete en verantwoorde manier.

Wij maken altijd vooraf een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden en eventuele kosten voor u op een rij te zetten.

Bel voor informatie of een afspraak: 040-2544334

 Als u “wat voor ons over heeft” helpt u ons goed werk t e doen voor mens en milieu.

We werken namelijk samen met o.a.: Cordaad, Stichting Leergeld Veldhoven en De Kempen, Ergon, Werkvoorziening Kempenland, bureau Halt, bureau jeugdzorg, de Combinatie, Reclassering Nederland en de Stichtingen Severinus en Vluchtelingenwerk.

We zamelen jaarlijks honderdduizenden kilo´s goederen in, waarvan ruim 80% een verantwoorde herbestemming krijgt. Zo makkelijk kan het zijn om wat over te hebben voor mens en milieu!

Lees de ervaring van een gebruiker van deze dienst van Kringloop de Kempen: Klik hier