Halen & Brengen

Onze ophaalservice

Kringloop de Kempen haalt in de gemeenten Veldhoven, Waalre en Bergeijk kosteloos herbruikbare spullen op afspraak bij u aan huis.

In verband met contractuele afspraken die we gemaakt hebben met de gemeenten Veldhoven, Waalre en Bergeijk halen wij (tot nader order) geen goederen meer op buiten voornoemde gemeenten.

De burger mag en kan natuurlijk nog steeds wel goederen afgeven bij onze winkels en kan ook nog steeds gebruik maken van onze aanhangwagen voor het brengen van goederen.

Ook wij betreuren het dat overige gemeentebesturen nog geen samenwerking met ons hebben vastgelegd en hopen op uw begrip.

Daarnaast kunnen wij desgewenst tegen een kleine vergoeding bij ons aangekochte goederen bij u thuis afleveren.

Dat scheelt u een hoop gesjouw en huur van een aanhanger.

In drukkere periodes kan het zijn dat de tijd tussen uw ophaalverzoek en ophaaldatum soms meer dan 5 werkdagen is. Hou daar rekening mee.

Kunt u niet zolang wachten dan kunt u op maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 16.30 uur, zonder afspraak, uw spullen bij onze innamestations afgeven.

U kunt zelfs onze aanhanger gratis lenen om de spullen naar ons toe te brengen.

U kunt ons tijdens opening-uren telefonisch bereiken voor het maken van een afspraak op 040-2544334.

Download Spelregels inname goederen de spelregels voor inname van goederen.

Als u uw spullen laat ophalen door onze ophaaldienst:

  • Goederen dienen op de begane grond klaar te staan. Indien goederen buiten klaar staan dan dienen deze afgedekt te zijn tegen weersinvloeden.
  • Gelieve alles op één centrale plek te verzamelen, die goed bereikbaar is voor vrachtwagen en medewerker.
  • Let op: onze medewerkers mogen geen goederen uit schuur of garage halen als u niet aanwezig bent. Houdt u hier rekening mee.
  • Flat/ appartementengebouw: bij aanwezigheid van een lift, de goederen graag zo dicht mogelijk bij de lift aanbieden. De goederen dienen met de lift vervoerd te kunnen worden.
  • Bij het ontbreken van een lift dienen de goederen klaar te staan op de begane grond; onze medewerkers mogen geen goederen van boven naar beneden halen.
  • Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor mogelijke schade aan uw eigendommen.

Woningontruimservice:

Ontruimingsservice

Wat kunnen wij gebruiken?

Criteria bij ophaling is dat goederen “redelijkerwijs” verkoopbaar zijn(niet kapot, vuil of onbruikbaar).

Bouw- en sloopmaterialen, tuinafval en huisvuil(zie acceptatielijst innamegoederen) nemen we nooit mee.

Let op: In onze winkels in Bergeijk en Waalre zijn enkel innamestations voor kleine spullen en dozen. Heeft u iets groters dat u wilt inleveren neem dan vooraf even telefonisch contact met ons op(040-2544334).