Aangepaste zaken wegens corona-virus

Kringloop de Kempen stelt de gezondheid en veiligheid van haar medewerkers en klanten voorop. Vandaar dat we de volgende, intussen aangepaste, maatregelen nemen:

 

  • Onze winkels zijn voorlopig geopend op maandag t/m zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur.
  • Alleen ons afgiftestation in Veldhoven is voorlopig open (maandag t/m zaterdag van 13.00-16.45 uur). De afgiftestations in Bergeijk en Waalre zijn nu dus gesloten. Dit betekent dat onze capaciteit om spullen in te  nemen beperkter is. Door de afname van winkelend publiek, groeit bovendien onze voorraad. Daarom het vriendelijke verzoek: blijf ons je goede spullen gunnen, maar kom ze (als het kan) op een later moment brengen.  
  • Onze kledingcontainers legen we nu vaker. Het is een veilige manier om je goede kleding, huishoudtextiel en schoenen af te geven. Hier zie je waar ze allemaal staan. Deze spullen kun je overigens ook nog steeds af blijven geven in Veldhoven. Graag zelfs.
  • Onze ophaal- en bezorgdienst neemt geen nieuwe ophaal- en bezorgopdrachten aan. Eerder gemaakte afspraken komen we natuurlijk zoveel als mogelijk na.
  • Bij de kassa en ons afgiftestation hebben we maatregelen getroffen om contact zo veel mogelijk te beperken.

Deze maatregelen zijn voorlopig van kracht, maar kunnen veranderen en zonodig aangepast worden. Wij volgen het corona-nieuws en de noodzakelijke acties op de voet.  Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 040-254 43 34 (tussen 12.00 – 17.00 uur).

Bedankt voor je begrip en blijf gezond!