Green Friday: win zonnepanelen

Green Friday-actie spelregels

 • Deelname is alleen mogelijk door tijdens de actieweek van 20 t/m 28 november een volledig ingevuld deelnameformulier met een daaraan vastgehechte kassabon in te leveren bij de kassa van een van onze winkels in Bergeijk, Veldhoven of Waalre.
 • Elke klant heeft slechts 1 x de mogelijkheid om deel te nemen aan deze actie; dit houdt in dat er per persoon/adres maar 1 deelnameformulier deelneemt aan de trekking.
 • Installatie van het zonnepaneelpakket kan alleen uitgevoerd worden in een straal van maximaal 20 kilometer rond Veldhoven.
 • De montage is exclusief het aanpassen van de meterkast, mocht dat noodzakelijk zijn. Ook asbestwerkzaamheden vallen buiten het te winnen zonnepanelenpakket.
 • De prijs is niet inwisselbaar voor geld; Indien de winnaar de prijs niet wil of kan aanvaarden dan kan deze de prijs in goed overleg met Kringloop de Kempen “geschonken” worden aan een nader te bepalen goed doel of maatschappelijke organisatie in de regio.
 • Een notaris zal op 4 december de trekking verzorgen en de winnaar wordt door ons benaderd voor de officiële uitreiking.
 • Deelnemer gaat akkoord met de door ons opgestelde ‘Spelregels’.
 • Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk.

lees hieronder verder over achtergronden en precieze inhoud van de prijs …

Onze alternatieve Green Friday-actie is het andere geluid tegenover de gekte rond Black Friday. Zo vragen we aandacht voor de negatieve gevolgen voor het milieu van het veelvuldig kopen van alleen nieuwe spullen. We hopen dat mensen zich hiermee uitgenodigd voelen om vaker een tweedehands koop te overwegen: bijvoorbeeld bij de kringloop. Want het draagt bij aan vermindering van de CO2-uitstoot.

 

Green Friday-actie

De Green Friday-actie houdt in dat klanten die tussen 20 en 28 november aankopen doen in onze winkels in Veldhoven, Bergeijk en Waalre, kans maken op een compleet zonnepanelenpakket. De prijs is uiteraard ook gekozen met het oog op een goede daad voor het milieu en is ter beschikking gesteld door Installatiebedrijf Verspeek uit Valkenswaard.

Uit alle kassabonnen van de actieweek, trekt een notaris een winnaar, die op 4 december -‘Winning Friday’-  bekend wordt gemaakt.

Ton Dietvorst, manager van Kringloop de Kempen, legt uit: “Met het oog op veiligheidsvoorschriften vanwege het coronavirus, duurt de actie een hele week in plaats van een enkele vrijdag. Tevens geeft het nog meer mensen een kans op de zonnepanelen. Ook gaat de actie heel bewust al vóór Black Friday van start. Zo kan het kopende publiek de overweging maken om éérst een kringloop te bezoeken op zoek naar spullen die op het verlanglijstje staan. Mocht het nodig zijn en de portemonnee het toelaat, kan shoppen via de reguliere weg altijd nog.”

De prijs

Martijn Verspeek, van het schenkende bedrijf, licht toe wat de prijs inhoudt: “Het pakket bestaat uit zes zonnepanelen van 365 Wp en een omvormer van SolarEdge. Het zijn kwalitatief hoogstaande materialen, waarmee wij altijd werken. Onze ‘goeiegasten’ komen de gehele installatie bij de winnaar thuis monteren. Dus echt alles zit erbij, behalve de koffie voor deze goeiegasten tijdens de montage”, lacht hij.

Mocht een winnaar niks kunnen aanvangen met de prijs, dan kan hij of zij het zonnepanelenpakket doorgeven aan iemand anders of aan een sympathieke stichting bijvoorbeeld. “Dat is aan de winnaar en wat ons betreft altijd goed, als het maar binnen een straal van 20 kilometer rond Valkenswaard is”, laat Verspeek weten.

 

Missie

Het is onze missie om werk te doen dat bijdraagt aan het welzijn van mens en milieu. De Green Friday-actie omvat beide doelstellingen.

 

De Green Friday-zonnepanelenpakket-prijs bestaat uit:

 • 6 zonnepanelen van 365 Wp
 • een omvormer van SolarEdge
 • gebruiksklare montage van de gehele installatie door Installatiebedrijf Verspeek, binnen een straal van 20 km vanaf Veldhoven