Deel veiling-opbrengst naar goede doelen

Elk najaar organiseert Kringloop de Kempen een veiling van speciaal geselecteerde, bijzondere spullen. Een deel van de opbrengst gaat naar verschillende goede doelen. Intussen zijn deze goede doelen, die uit de drie vestigingsplaatsen van Kringloop de Kempen komen, bekend.
 
De geselecteerde goede doelen…
Uit Veldhoven: Zichtbaar Veldhoven, Veldwijzer, de Speeltuinvereniging, bijenvereniging Ambrosius en de voedselbank
Uit Waalre: GOW vrijwilligersorganisatie en de voedselbank
Uit Bergeijk: Vrijwilligers Organisatie Bergeijk en de voedselbank
Deze goede doelen ontvangen elk 650 euro die binnenkort overhandigd zal worden.
 
Goede doelen lijst
Samen met onze medewerkers stellen we elk jaar een goede-doelen-lijst op waaruit we drie goede doelen selecteren. Eerder leverden onze klanten op deze manier indirect al een bijdrage aan o.a. Stichting Leergeld de Kempen, de Voedselbanken in Veldhoven, Bergeijk en Waalre en het Ronald McDonaldhuis. Dat maakt ‘winkelen’ zo nog spannender en ’t geeft tegelijkertijd een goed gevoel.
 
Pareltjes voor ’n prikkie
Ook dit jaar bracht veilingmeester Marcel Brouwer voor een publiek van ruim 100 belangstellenden 150 unieke items onder de hamer. Er waren echt pareltjes bij die voor een prikkie van de hand gingen. Er gingen antieke en moderne vazen, schilderijen en lampen, bijzondere meubels en waardevolle kledingstukken, bijzonder speelgoed, fietsen en elektronica onder de hamer.
 
Zondag 18 oktober 2020
Het was een hele geslaagde dag. Zet de volgende veilingdag maar vast in je agenda: zondag 18 oktober. Voorafgaand zijn er kijkdagen waarop je de veilingspullen kunt bekijken en keuren. Tevens kun je dan al een schriftelijk bod uitbrengen, mocht je er de veilingdag zelf niet bij kunnen zijn.