Nationale Kringloopweek

Sinds 2009 organiseert de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland (BKN) de Nationale Kringloopdag. Vanwege de corona-maatregelen is het dit jaar omgedoopt tot de Nationale Kringloop Week (NKW) met als thema “De kracht van de Kringloop”. Natuurlijk doet Kringloop de Kempen als 100%Kringloop!-winkel hier aan mee. Wij laten graag zien welke positieve impact we hebben op mens en milieu. En zoals jullie van ons gewend zijn, hebben we weer leuke acties georganiseerd!

Eigenlijk is het bij Kringloop de Kempen iedere dag een Kringloopdag, omdat we altijd bezig zijn met onze mooie missie om de wereld een stukje mooier te maken door mensen en spullen een tweede kans te geven. In de week van 3 t/m 10 oktober gaan we daar nóg meer aandacht aan besteden. Met de kortingsacties starten we 5 oktober, en plakken er 1 dagje aan de landelijke actie vast!

Online op onze Facebookpagina  zullen geregeld artikelen en filmpjes gedeeld worden met leuke feitjes en mooie verhalen.

En in onze winkels in Veldhoven, Bergeijk en Waalre hebben we iedere dag een leuke actie:

Maandag 5 oktober 30% korting op boeken
Dinsdag 6 oktober 30% korting op kleding
Woensdag 7 oktober 30% korting op DVD’s en CD’s
Donderdag 8 oktober 30% korting op elektra
Vrijdag 9 oktober 30% korting op huisraad
Zaterdag 10 oktober 30% korting op meubels

We zien je graag deze week in één van onze winkels, je bent van harte welkom! Natuurlijk vragen we je om bij een bezoek aan de winkel de nieuwste maatregelen  van het RIVM in acht te nemen.