Nationale Kringloopdag 2021 in teken van Kringloopgeluk!

Vind jouw kringloopgeluk tijdens de Nationale Kringloopdag op zaterdag 2 oktober. Als 100%kringloop!winkel doet Kringloop de Kempen hier natuurlijk aan mee met een hele speciale actie: lever deze dag spullen in bij een van onze afgiftestations en ontvang een 25%-kortingsbon om diezelfde dag mee te shoppen!

Thema: Kringloopgeluk

Het thema Kringloopgeluk sluit mooi aan bij onze dagelijkse missie: de wereld een stukje mooier èn dus gelukkiger maken door mensen en spullen een tweede kans te geven. Bij ons vind je niet alleen je geluk door het scoren van leuke tweedehands items, je geeft geluk ook door als je mooie herbruikbare spullen inlevert. Daarnaast maken wij mensen met afstand tot de reguliere arbeidsmarkt graag gelukkig door ze een kans te geven om bij ons zinvol werk te verrichten. Daar komt nog bij dat je door het kopen van tweedehands spullen meehelpt aan het verminderen van de CO2-uitstoot. Kortom: mens en wereld gelukkiger!

 

Actie: 25% korting bij inlevering van spullen

Natuurlijk maken wij iedere dag mens en wereld gelukkiger, maar op zaterdag 2 oktober staan we hier graag extra bij stil. En daarom hebben we ook dit jaar een leuke actie op de Nationale Kringloopdag! Lever jij die dag goede herbruikbare spullen in bij één van onze afgiftestations in Veldhoven, Bergeijk of Waalre? Dan krijg je van ons een kortingsbon voor maar liefst 25% korting op jouw aanschaf op die dag in één van onze winkels. Want natuurlijk: korting draagt ook bij aan Kringloopgeluk.

Spelregels

Houd bij gebruik van de speciale kortingsbon wel de volgende spelregels in de gaten:

  • Deze kortingsbon wordt alleen verstrekt op zaterdag 2 oktober 2021 bij inlevering van goede herbruikbare spullen in één van onze filialen in Veldhoven, Bergeijk of Waalre.
  • De kortingsbon is voorzien van een speciale actiesticker en is alleen geldig bij inlevering op zaterdag 2 oktober 2021 bij de kassa’s van onze winkels in Veldhoven, Bergeijk of Waalre.

De afgiftestations zijn tijdens de Nationale Kringloopdag speciaal geopend van 09:00u tot 16:30u. De winkels zijn geopend van 10:00u tot 17:00u.
Kom zaterdag 2 oktober en vind bij ons jouw Kringloopgeluk!