Veiling voorpret

De jaarlijkse veiling van Kringloop de Kempen gaat ook dit jaar gelukkig door, ondanks de coronatijd.  En wel op zondag 25 oktober. Die datum kan dus alvast in de agenda. Er wordt de nodige creativiteit aan de dag gelegd om de veiling veilig en volgens de RIVM-richtlijnen vorm te geven en tegelijkertijd zo veel mogelijk belangstellenden toegang te bieden. Het is ook nu weer mogelijk om vooraf een bod uit te brengen zonder op de veiling aanwezig te zijn.

Veilingmeester Marcel Brouwer, bekend van tv, leidt die dag als vanouds in goede banen. Hij zorgt ervoor dat ruim honderd bijzondere items naar de hoogste bieder gaan. Het hele jaar door worden unieke spullen zorgvuldig geselecteerd en voor de veiling apart gezet. Er zijn nu zo’n 125 items geselecteerd.

Wat de veiling nog iets extra’s geeft, is dat een deel van de opbrengst naar het goede doel gaat. Over de keuze van de goede doelen kunnen alle medewerkers van Kringloop de Kempen meedenken.

Tot aan de veiling zetten we regelmatig een bijzonder veiling-item in de schijnwerpers. Houd daarvoor onze facebook pagina in de gaten.