Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

ASML schenkt voetbaluitje aan 100 Kringloop de Kempen-medewerkers

Afgelopen zondagmiddag (19 september) hebben 100 medewerkers van Kringloop de Kempen op uitnodiging van ASML de wedstrijd PSV – Feyenoord bijgewoond. Niet vanaf de ‘gewone’ tribune, maar vanuit de Community Lounge van ASML. Ondanks dat de PSV’ers flink onderuit gingen met 0-4, was de stemming onder de collega’s opperbest. Daar droeg natuurlijk de speciale ambiance van de ASML-lounge, met hapjes en drankjes, flink aan bij.

ASML is gul naar goede doelen in de Brainport-regio. Dit keer kozen ze dus Kringloop de Kempen als een goed doel omdat ze het goede werk voor mens en milieu kunnen waarderen. Als medesponsor van PSV is dit verzorgde voetbal-uitje een toepasselijke vorm.
“Met de ASML Community Lounge in het stadion willen we voetbal toegankelijk maken voor iedereen, om zo nieuwkomers te helpen hun eigen plekje te vinden in onze regio en door mensen die niet de middelen hebben, te laten genieten van een avondje of middagje topsport”, aldus ASML.

Vanaf deze plaats willen we ASML, mede namens onze enthousiaste medewerkers, nogmaals bedanken voor deze prachtige voetbalmiddag!