Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Home > Over Kringloop de Kempen > Werken bij

Werken bij

Je zou denken dat het bij een kringloopbedrijf vooral om de spullen gaat. Maar bij Kringloop de Kempen draait het vooral om de mensen. Onze missie is dat iedereen mee moet kunnen doen in de samenleving, die we zo samen mooier en groener maken. En ja, dat doen we via het doorgeven van spullen, waarmee we tegelijkertijd de CO2-uitstoot terugdringen.

Wat er zoal te doen is in het kringloopbedrijf: o.a. spullen ophalen bij mensen thuis, onze gunners met hun spullen ontvangen, spullen sorteren, eventueel nakijken en repareren, prijzen en in de winkel zetten, klanten helpen in onze winkels, de kassa bemannen en de administratie.

Wij zijn geregeld op zoek naar vrijwilligers en stagiaires, maar ook naar mensen in loondienst. Check onze vacatures!

 

 

 

 

Werken als vrijwilliger of medewerker in dienst

Vrijwilligers vormen de olie in de kringloop-motor. Ze zijn dus hard nodig en we zijn heel blij met ze. Of je nu vrijwilliger bent (of wilt worden) om weer in een dag- en werkritme te komen, of om je zinvol in te zetten in de tijd die je beschikbaar hebt: bij Kringloop de Kempen verwelkomen we je graag. Bekijk hier onze vacatures.

Daarnaast zijn we soms op zoek naar mensen die we een (tijdelijke) dienstbetrekking kunnen aanbieden. Check onze vacatures!

Bel voor informatie of een afspraak 040 – 254 43 34

Werken als stagiaire

Lijkt het je leuk om stage te lopen bij Kringloop de Kempen? Bij ons ben je aan het goede adres als je ervaring wilt opdoen. We zijn namelijk een erkend leerbedrijf op het gebied van o.a. retail, bedrijfsadministratie, transport en logistiek.

Bel voor informatie of een afspraak 040 – 254 43 34

Heb je iets over voor mens en milieu?

kom langs, mail of bel 040 254 43 34