Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Home > Over Kringloop de Kempen > Financieel bewust

Financieel bewust

”Jullie krijgen alle spullen gratis en verkopen ze voor geld, hoe zit dat eigenlijk? Hoe besteden jullie dat geld?” Deze vraag, een hele logische, krijgen we vaker. Dat is zeer begrijpelijk, zeker als je nog nooit een kijkje achter de (financiële) schermen van de kringloop hebt genomen. Als stichting zonder winstoogmerk, geven we iedereen daarin graag openheid van zaken. Ook om te laten zien wat voor goed werk je doet, door je spullen via ons een tweede leven te gunnen. Tevens geef je daarmee veel mensen een tweede kans.

Kringloop de Kempen is een professionele organisatie met vaste lasten voor de bedrijfsruimten die we huren, de mensen die in vaste dienst zijn, de winkelinrichting en vrachtwagens die spullen vervoeren, om maar een aantal grote kostenposten te noemen.

Natuurlijk doen we ons best zo zuinig en efficiënt mogelijk met elke verdiende euro om te gaan. Om er zo veel mogelijk goed mee te doen voor mens en milieu.
In het overzicht zie je hoe we elke euro besteden. Mooi toch om te zien wat we samen kunnen bereiken voor mens en milieu?

Mocht je er interesse in hebben? In ons jaarverslag , jaarrekening, factsheet en  strategisch beleidsplan vind je nog meer achtergronden over het reilen en zeilen van Kringloop de Kempen.

Heb je iets over voor mens en milieu?

kom langs, mail of bel 040 254 43 34