Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Home > Spullen over? > Brengen

SPULLEN BRENGEN

Als je je goede, overtollige spullen zelf komt afgeven bij onze afgiftestations in Veldhoven, Bergeijk en Waalre, kunnen we dat erg waarderen. Je kunt dan meteen een kijkje in de winkel nemen waar je, als je wilt, met korting zelf iets kunt ontdekken. Want onze ‘gunners’ geven we een kortingskaart.
Hier zie je welke spullen heel welkom zijn. In het kort komt het hierop neer: alle spullen die je ook zelf in onze winkels zou willen kopen, zijn welkom. Dus spullen die schoon en nog goed zijn, en niet kapot of versleten. Zo kom je in ieder geval niet voor niks en hebben wij niet de moeilijke taak om je – ondanks je goede bedoelingen – teleur te stellen.
Hier vind je de openingstijden van onze afgiftestations.  Ze wijken af van de gewone winkeltijden. En let op… onze winkels in Bergeijk en Waalre hebben enkel afgiftestations voor kleine spullen en dozen. Dat geldt nu ook, vanwege de brand, voor ons afgiftestation in Veldhoven waar we nu beperkte opslagruimte hebben. Heb je iets groters dat je wil inleveren, neem dan vooraf altijd even telefonisch contact met ons op: 040 – 254 43 34

 

Kortingskaart Kringloopdoos Kledingcontainers

ONTVANG EEN KORTINGSKAART

ALS JE ONS SPULLEN GUNT