Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Home > Spullen over? > Ophalen

OPHALEN

Met goede spullen die je over hebt, maak je ons heel blij.

Vooral omdat we zo samen de CO2-uitstoot verminderen en anderen blij maken met een verrassende vondst. Ook levert het werk op voor mensen die anders buiten de boot (dreigen te) vallen. Wat Kringloop de Kempen betreft doet iedereen mee en daar dragen jouw overtollige spullen aan bij.

Ophaalservice voor inwoners van Veldhoven, Bergeijk, Waalre en Eersel
Als het niet lukt om zelf langs te komen, kunnen we op afspraak goede spullen kosteloos bij je komen ophalen*.
Als je tenminste in de gemeente Veldhoven, Bergeijk of Waalre woont. Daarbuiten geldt deze ophaalservice helaas niet. Dat is vanwege de afspraken die we met deze gemeenten hebben gemaakt.
We zijn heel blij met de goede spullen die we bij je mogen ophalen. Wel handig om vooraf te weten dat er ‘spelregels’ zijn. We rekenen op je begrip daarvoor. Op deze manier kunnen we dit mooie kringloopwerk voor iedereen fijn en efficiënt laten verlopen en dragen we samen bij aan mens en milieu.

Iedereen welkom
Natuurlijk is iedereen van harte welkom om zelf spullen af te leveren bij onze winkels. Dus ook inwoners buiten Veldhoven, Bergeijk en Waalre. Graag zelfs! We waarderen dat met een kortingskaart.
Daarnaast zijn we ook buiten bovengenoemde gemeenten actief met onze uitruimservice. We helpen je daarbij met het probleemloos leegruimen van een hele woning maar ook van kleinere ruimten.

Bel of neem contact met ons op voor een ophaalafspraak:
040 -254 43 34

* Houd er rekening mee dat we in drukke tijden pas na ruim een week bij je langs kunnen komen.