Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

FEEL GOOD STORE IN VALKENSWAARD GAAT NA ÉÉN JAAR SLUITEN

De Feel Good Store, de pop-upwinkel van Kringloop De Kempen, aan de Corridor in Valkenswaard, zal eind juli 2024 sluiten. Dit besluit is genomen na een grondige evaluatie door het bestuur.

lees hieronder verder…

Vernieuwing

Het pop-upconcept bracht vernieuwing in het bedrijf. En nadat de vestiging in Veldhoven afbrandde ontstond al snel het idee voor een tweede pop-upwinkel in Veldhoven City Centrum. Die winkel blijft voorlopig geopend.

Gemengde gevoelens

Jolanda Snelders, directeur van Kringloop De Kempen, kondigt met gemengde gevoelens aan dat de Feel Good Store in Valkenswaard zal sluiten. “Deze winkel was vanaf het begin bedoeld als een tijdelijk pop-upinitiatief. We begonnen met een focus op tweedehands kleding en breidden later uit met klein huisraad. We hebben veel klanten verrast met dit unieke concept, dat eruitzag als een normale winkel maar kringloopprijzen had. Het was een mooie ervaring waar we veel van hebben geleerd voor toekomstige projecten.”

Focus

Snelders zegt: “De komende tijd zullen we ons richten op het verder versterken van onze vijf andere filialen in Veldhoven (De Run en Citycentrum), Bergeijk, Eersel en Waalre. Blijf ons volgen voor updates en nieuws over onze ontwikkelingen.”
Het is nog onbekend wat er na 1 augustus met het pand in Valkenswaard zal gebeuren.