Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Nu ook via de TEUN-app spullen makkelijk doneren

Via de nieuwe TEUN-app kun je makkelijk en zonder kosten je overtollige spullen doneren aan een kringloopwinkel in de buurt. Deze winkel krijgt een melding als mensen binnen een bepaald postcodegebied een foto van hun overtollige spullen uploaden. Kringloop de Kempen is nu ook aangesloten bij de TEUN-app. Als je in een van de Kempengemeentes woont en je foto’s uploadt via de TEUN-app,  komt deze melding bij Kringloop de Kempen terecht.

Lees hieronder verder…

Blij maken met jouw spullen

“Door jouw spullen aan de kringloopwinkel te schenken, weet je zeker dat iemand anders blij wordt gemaakt met jouw spullen. Hoe mooi is dat? Door middel van TEUN kun je er met elkaar voor zorgen dat de kringloopwinkels in jouw stad of dorp vol liggen met waardevolle artikelen. En zij helpen daarmee veel mensen aan leuk werk”, aldus de makers van de TEUN-app.

Foto’s uploaden

Kringloop de Kempen staat vierkant achter het gedachtegoed van TEUN. TEUN staat namelijk voor duurzaamheid en circulariteit. Dat betekent dat zij ervoor proberen te zorgen dat goede spullen worden hergebruikt en niet bij het afval terechtkomen. Ze helpen mensen dus om hun spullen een tweede leven te geven. Het enige wat je zelf hoeft te doen is een foto van je overtollige, goede spullen via de TEUN-app te uploaden. Wij krijgen dan een melding en geven aan of je spullen welkom zijn. Als je in Veldhoven, Bergeijk of Waalre woont, dan kunnen we in overleg de spullen zelfs bij je ophalen.

 

Goede spullen altijd welkom

Wij van Kringloop de Kempen zijn altijd heel blij als je ons je goede spullen gunt. Want we kunnen er goed werk mee doen voor mens en milieu.

Natuurlijk ben je ook zó welkom om je goede spullen bij ons af te geven of te laten ophalen als je in de gemeente Veldhoven, Waalre of Bergeijk woont.

Daarvoor kun je een afspraak maken via 040  254 4334