Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Home > Geen Kringloopveiling 2020

Geen Kringloopveiling dit jaar!

Door de aangescherpte corona-maatregelen gaat de jaarlijkse veiling van Kringloop de Kempen, die voor 25 oktober was aangekondigd, helaas niet door.

Achter de schermen waren we druk in de weer met de voorbereidingen. We hadden veel mooie items verzameld, veilingmeester Marcel Brouwer was weer geboekt en alles was helemaal corona-proof. Tot de aangescherpte maatregelen van eind september. Hoe jammer we het ook vinden, maar volgens deze nieuwste richtlijnen kunnen we geen veiling organiseren. We willen er namelijk altijd zoveel mogelijk mensen de kans bieden op hele bijzondere spullen voor een prikkie. Maar dat gaat nu echt niet lukken.

We richten de blik vooruit en gaan kijken of we de veiling in het voorjaar kunnen organiseren. Natuurlijk op voorwaarde dat de situatie en de dan geldende maatregelen dat mogelijk maken.

Een kleine goedmaker voor nu: we gaan wel enkele bijzondere veilingitems via internet aanbieden. Informatie over hoe dat in zijn werk gaat, volgt spoedig. Dus houd onze facebookpagina en website in de gaten.

 

Een impressie van de veiling van 2019