Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Home > Algemene informatie > Winkels > Bergeijk

Onze locatie in Bergeijk

Kringloop de Kempen Bergeijk heeft halverwege 2015 haar deuren geopend in het Aquinohuis.  Dat past heel goed bij onze missie om mee te helpen aan een samenleving waarin iedereen meedoet. (lees ook hieronder verder over  het Aquinohuis)

Goede spullen welkom

In Bergeijk hebben we een afgiftestation voor kleine, goede spullen en dozen. Heb je iets groters dat je wilt inleveren, neem dan vooraf altijd even telefonisch contact met ons op: 040 – 254 43 34

Goede spullen zijn spullen die volgens ons oordeel nog ‘goed verkoopbaar’ zijn. Wij zien ons genoodzaakt hier heel kritisch op te zijn. Zo kom je in ieder geval niet voor niks en hebben wij niet de moeilijke taak om je – ondanks je goede bedoelingen – teleur te stellen. Ook voorkomen we zo extra afvoerkosten en tijd.

Kom zelf gezellig een kijkje nemen. Je bent van harte welkom.
Onze medewerkers helpen je graag!

Zie hier de openingstijden van winkel en afgiftestation.

Dr. Rauppstraat 54, 5571 CH Bergeijk

 

Aquinohuis

Het Aquinohuis is een inloop- en participatiehuis, waar mensen hulp en ondersteuning kunnen vinden op het gebied van arbeidsintegratie, dagbesteding, mantelzorg, eenzaamheid, vrijwilligerszorg en psychische hulpvragen. Ze worden opgevangen in een ‘warm nest’ en er worden allerlei activiteiten georganiseerd. Zoals bijvoorbeeld ‘de recyclers’ waar je kunt aanschuiven om samen spullen te demonteren, creatief bezig kunt zijn met o.a. breien en elektrische apparaten kunt (laten) repareren in het wekelijkse Repair café. Kringloop de Kempen is in dit geheel dus een mooie aanvulling en voelt zich er helemaal thuis.

 

 

Lijkt het je leuk om als vrijwilliger ons
team in Bergeijk te komen versterken?

Kijk dan bij onze vacatures of bel ons: 040 - 254 43 34.

Heb je iets over voor mens en milieu?

kom langs, mail of bel 040 254 43 34