Home > Algemene informatie > Winkels > Bergeijk

Onze locatie in Bergeijk

Kringloop de Kempen Bergeijk heeft halverwege 2015 haar deuren geopend in het Aquinohuis.  Dat past heel goed bij onze missie om mee te helpen aan een samenleving waarin iedereen meedoet. Het Aquinohuis is een inloop- en participatiehuis, waar mensen hulp en ondersteuning kunnen vinden op het gebied van arbeidsintegratie, dagbesteding, mantelzorg, eenzaamheid, vrijwilligerszorg en psychische hulpvragen. Ze worden opgevangen in een ‘warm nest’ en er worden allerlei activiteiten georganiseerd. Zoals bijvoorbeeld ‘de recyclers’ waar je kunt aanschuiven om samen spullen te demonteren, creatief bezig kunt zijn met o.a. breien en elektrische apparaten kunt (laten) repareren in het wekelijkse Repair café. Kringloop de Kempen is in dit geheel dus een mooie aanvulling en voelt zich er helemaal thuis.

Kom zelf gezellig een kijkje nemen. Je bent van harte welkom.
Onze medewerkers helpen je graag!

 

Dr. Rauppstraat 54, 5571 CH Bergeijk

 

 

Sinds 2017 heeft onze winkel een entresol – een extra verdieping – voor nog meer winkelplezier en keuze aan leuke spullen die dagelijks binnenkomen.

In Bergeijk hebben we een afgiftestation voor kleine spullen en dozen. Heb je iets groters dat je wilt inleveren, neem dan vooraf altijd even telefonisch contact met ons op: 040 – 254 43 34

LET OP: VANWEGE CORONA-MAATREGELEN IS HET AFGIFTESTATION IN BERGEIJK VOORLOPIG GESLOTEN.

Je kunt terecht bij ons afgiftestation in Veldhoven, waar de capaciteit op dit moment krap is. Daarom ons verzoek: bewaar je goede spullen (als het lukt) om ze bij ons op een later moment in te leveren. Dankjewel!

Kleding, schoenen en huishoudtextiel is heel welkom en kan ‘corona-safe’ ingeleverd worden in de diverse kledingcontainers.

Lijkt het je leuk om als vrijwilliger ons
team in Bergeijk te komen versterken?

Kijk dan bij onze vacatures of bel ons: 040 - 254 43 34.

Heb je iets over voor mens en milieu?

kom langs, mail of bel 040 254 43 34 (van 12-17 uur bereikbaar)