Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Home > Algemene informatie > Winkels > Veldhoven Run en Feel Good Store in Citycentrum

Onze locaties in Veldhoven Run + FEEL GOOD STORE Citycentrum

Kringloop de Kempen in Veldhoven is gevestigd op industrieterrein De Run. Het is onze eerste vestiging en onze hoofdvestiging, die in 2000 van start ging. Hier kon je winkelen op maar liefst 1000 m2. Door brandstichting in juli 2023 is bijna het hele complex in de as gelegd. Intussen kun je bij onze nieuwe locatie aan De Run 4305 terecht voor het aanbieden van je goede, overtollige spullen, groot en klein. Vanaf 14 januari 2024 is de Kringloop-XL winkel open op dit adres.

Voor het ophalen van grote spullen, vragen we je om ons even te bellen: 040 254 4334. We vragen dan waarschijnlijk om een foto te maken van deze spullen.

Goede spullen zijn spullen die volgens ons oordeel nog ‘goed verkoopbaar’ zijn. Wij zien ons genoodzaakt hier heel kritisch op te zijn. Zo kom je in ieder geval niet voor niks en hebben wij niet de moeilijke taak om je – ondanks je goede bedoelingen – teleur te stellen. Ook voorkomen we zo extra afvoerkosten en tijd.

De Run 4305, Veldhoven

Zie hier de openingstijden van het afgiftestation.

FEEL GOOD STORE by Kringloop De Kempen

In september 2023 opende het stadse ‘broertje’ van Kringloop de Kempen: FEEL GOOD STORE by Kringloop de Kempen. De winkel ligt midden in het Citycentrum aan Meiveld 158. Er is een selectief, dagelijks wisselend assortiment van betere tweedehands spullen, zoals kleding, schoenen & accessoires, boeken, speelgoed, woonaccessoires, multimedia en elektrische apparaten.

Ook FEEL GOOD STORE heeft de missie om bij te dragen aan een beter (leef)milieu door spullen een tweede leven en mensen een tweede kans te geven. En dat levert alleen maar winst op.
Winst omdat hergebruik van spullen zorgt voor vermindering van CO2-uitstoot, winst door een bijdrage aan een inclusieve samenleving, omdat ook mensen met afstand tot de arbeidsmarkt hier actief zijn. En winst voor je portemonnee, omdat je hier altijd goedkoper uit bent. Shoppen met een goed gevoel, zo noemen we dat. Kom gezellig langs om te shoppen met een goed gevoel.

Welkom aan Meiveld 158, Veldhoven

 

 

 

 

Lijkt het je leuk om als vrijwilliger ons
team in Veldhoven te komen versterken?

Kijk dan bij onze vacatures of bel ons: 040 - 254 43 34.

Heb je iets over voor mens en milieu?

kom langs, mail of bel 040 254 43 34