Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Home > Spullen over? > Uitruim service

UITRUIMSERVICE

Een sterfgeval of verhuizen naar een kleinere woning? Het huis moet leeg en je zit met de nodige overtollige spullen te kijken? Een flinke klus met veel geregel en gesjouw waar vaak ook nog emoties aan te pas komen. Dan heb je wel wat anders aan je hoofd en is het goed te weten dat Kringloop de Kempen die leegruim-zorgen van je kan overnemen. Of het nu om een heel huis gaat of om een bepaalde ruimte, om het ophalen van de spullen of het compleet veegschoon opleveren. Inclusief de afvoer van vloerbedekking en gordijnrails. Alles is bespreekbaar.

Maatwerk
Onze uitruimservice is altijd maatwerk. We maken daarom vooraf graag een afspraak om de mogelijkheden en kosten op een rij te zetten. Daarbij komen we vrijblijvend op locatie een kijkje nemen.
Kosten voor het veegschoon opleveren van een huis of kamer worden onder andere bepaald door:
⦁ de hoeveelheid herbruikbare spullen
⦁ de hoeveelheid af te voeren spullen
⦁ de werkzaamheden die volgens afspraak moeten worden uitgevoerd.

Goed voor mens en milieu
Het mooie is dat je met jouw bruikbare spullen andere mensen blij maakt. Jouw kastje of de luie stoel van je vader krijgen een tweede leven en dat is ook nog eens goed voor het milieu. De rest voeren we op een verantwoorde manier af naar o.a. de milieustraat.
Je hebt er in ieder geval geen omkijken naar en weet dat Kringloop de Kempen er goed werk mee doet. Hoe makkelijk kan het zijn om iets bij te dragen aan mens en milieu?

Zorgvuldig en discreet
Met zo’n uitruimklus gaan we altijd heel zorgvuldig en discreet te werk. Komen we in een laatje persoonlijke documenten, foto’s of kostbaarheden tegen, dan trekken we natuurlijk meteen aan de bel. Wij helpen je graag!

Neem contact met ons op, mail of bel 040 – 254 43 34 als je meer informatie wilt of al meteen van deze service gebruik wilt maken.