Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Home > Grote kringloopwinkel Brabant

Grote kringloopwinkel Brabant

Ben je op zoek naar tweedehands of vintage spullen in Veldhoven, Waalre, Bergeijk of Eersel? Kom dan naar Kringloop de Kempen, een grote kringloopwinkel in Brabant. Bij ons vind je veel tweedehands kleding, meubels, elektra en meer spullen die een tweede kans verdienen. Deze spullen kunnen nog goed gebruikt worden en zijn in goede staat. Heb je zelf gebruikte spullen die je wilt inleveren? Dat kan uiteraard ook bij Kringloop de Kempen. Als je de spullen zelf in de winkel zou willen kopen, dan zijn ze in een zodanige staat dat we er blij mee zijn.

Neem contact op

Wat vind je zoal bij een grote kringloopwinkel in Brabant?

Bij Kringloop de Kempen kun je veel gebruikte spullen kopen die nog in goede staat zijn. We hebben drie filialen in Veldhoven, Waalre en Bergeijk. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een tweedehands fiets of koelkast? Dan is de kans groot dat je deze bij Kringloop de Kempen vindt. We nemen spullen aan uit veel verschillende categorie├źn, van huishoudapparatuur tot speelgoed en van kleding tot fietsen. Je kunt bij ons gebruikte en tweedehands meubels vinden om je woning mee aan te kleden. Ben je op zoek naar iets unieks of iets vintage? Dan kun je bij ons misschien wel prachtige vintage kleding, een uniek tweedehands boek of een retro servies vinden.

Over ons

Lever je gebruikte spullen in

Kringloop de Kempen is niet alleen een grote kringloopwinkel in Brabant, maar ook een plaats waar je gebruikte spullen een tweede leven kunt geven. Kies je ervoor om spullen bij ons in te leveren? Dan bekijken we jouw spullen en kunnen wij de spullen een nieuw leven inblazen. Is de staat van de spullen niet goed genoeg om in onze grote kringloopwinkel in Brabant te verkopen? Dan zullen we de onderdelen of de materialen proberen te recyclen. Is het echt niets meer waard? Dan behoort het bij het afval en brengen we het naar de milieustraat in Veldhoven.

Bezoek de grote kringloopwinkel in Brabant

Ben je op zoek naar een gebruikte fiets of koelkast? Of wil je graag andere tweedehands of vintage spullen bekijken in Veldhoven, Waalre, Bergeijk en Eersel? Kom dan naar de grote kringloopwinkel in Brabant, Kringloop de Kempen. Wij geven je gebruikte spullen een tweede leven en dit maakt de nieuwe eigenaar ontzettend blij. Bovendien is het ook nog eens goed voor het milieu en zet je minder snel iets bij het afval.

Onze Uitruimservice