Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Home > Milieustraat Veldhoven

Milieustraat Veldhoven

Breng jij je afval weg naar de milieustraat in Veldhoven? Dan kun je ook direct kleine spullen die je niet meer nodig hebt afgeven bij deze locatie van Kringloop de Kempen. Onze kringloop heeft drie verschillende vestigingen, namelijk in Veldhoven, Bergeijk en Waalre. Op deze locaties en bij de milieustraat in Veldhoven kun je terecht om bruikbare spullen in te leveren die je graag een tweede leven geeft. Ook als je in Eersel woont, kun je gebruikte spullen inleveren in Veldhoven, Waalre en Bergeijk. Ga je kleiner wonen of is er iemand overleden? Dan kunnen we een woning voor je opruimen en ontruimen. Ons personeel voert een woningontruiming altijd discreet en naar wens uit.

Neem contact op

Geef je gebruikte spullen een tweede leven

Bij Kringloop de Kempen zijn we altijd blij met de bruikbare spullen die je bij ons aflevert of die we bij je ophalen in Veldhoven, Waalre, Bergeijk of Eersel. Wil je niet je oude spullen bij het afval zetten, maar graag je spullen een tweede leven geven? Dan kun je deze spullen inleveren bij het kringloop depot in de milieustraat in Veldhoven. Wij zorgen ervoor dat jouw goede spullen hergebruikt zullen worden. Bekijk onze spelregels om direct te bepalen welke gebruikte spullen welkom zijn. Zou je zelf spullen in een vergelijkbare staat kopen in de winkel? Dan zijn de spullen in de meeste gevallen welkom bij ons.

Over ons

Zorgvuldige uitruim service

Moet je jouw hele woning ontruimen? Of heb je om een andere reden onze service voor woningontruiming nodig? In Veldhoven, Waalre, Bergeijk en Eersel komen we graag langs voor het opruimen en ontruimen van een woning. Je geeft van tevoren aan wat er allemaal uit de woning gehaald moet worden. Gaat het alleen om gebruikte spullen? Of ook meubels? Zelfs vloerbedekking en gordijnrails kunnen we verwijderen en afvoeren bij de milieustraat in Veldhoven. Bij een woningontruiming gaan we altijd zorgvuldig en discreet te werk. Komen we persoonlijke documenten, kostbaarheden of foto’s tegen? Dan laten we dit direct weten.

Gebruikte spullen inleveren bij de milieustraat in Veldhoven

Woon je in Veldhoven, Waalre, Bergeijk of Eersel? Breng dan je gebruikte spullen die je een tweede leven wilt geven naar Kringloop de Kempen, een grote kringloopwinkel in Brabant. In de gemeentes Veldhoven, Waalre en Bergeijk kunnen we ook goede spullen komen ophalen. Ga je afval wegbrengen bij de milieustraat in Veldhoven? Dan kun je daar bij ons depot ook kleine spullen zoals boeken en spelletjes inleveren. Wij kunnen je spullen een nieuw leven inblazen.

Onze Uitruimservice