Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Onze 100% Kringloopwinkel-commercial op tv

We zijn er trots op een 100% kringloopwinkel. (zie commercial) te zijn, en samen met jou klaar te staan voor mens en milieu. Ook al stonden onze diensten even op een lager pitje. Maar na stille tijden in onze winkels, zijn we blij dat er weer meer leven is. Daarom willen we onze klanten en onze medewerkers voor ieders veiligheid meer ruimte bieden en gaan we terug naar onze ‘oude’ openingstijden. En ook met uitgebreidere diensten: je góede, nog verkoopbare spullen zijn heel welkom.

Innamestations open in álle filialen

  • ook in Bergeijk en Waalre ben je weer van harte welkom om je goede* (kleine) spullen te brengen, tussen 9.30 en 12.00 uur
  • het Veldhovense innamestation is weer langer open: van 9.00 tot 16.45 uur

Opstart ophaalservice

Je kunt ons weer bellen voor een afspraak om – natuurlijk met inachtneming van specifieke veiligheidsvoorwaarden – goede* spullen op te komen halen. We komen langs tussen 9.00 en 12.30 uur. Ons telefoonnummer : 040 – 254 43 34 (bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur)

Fijn je weer te kunnen ontmoeten dankzij onze veiligheidsmaatregelen die we samen respecteren.

* goede spullen, zijn spullen die volgens ons oordeel nog ‘goed verkoopbaar’ zijn. Wij zien ons, vooral in deze coronatijd, genoodzaakt hier heel kritisch op te zijn ter voorkoming van extra afvoerkosten en tijd.