Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Opbrengst veiling naar het goede doel

Zondag 24 oktober heeft er weer een succesvolle veiling voor het goede doel plaatsgevonden. Onze vaste veilingmeester Marcel Brouwer heeft maar liefst 125 kavels onder de hamer gebracht. De netto-opbrengst van deze veiling is € 8.100,-  en komt geheel ten goede van het goede doel. En: Kringloop de Kempen vult dit bedrag aan vanuit haar eigen goede-doelen-budget tot € 10.000,-!

Bieders kiezen goed doel

Dit jaar was het voor de bieders van de veiling mogelijk om te stemmen naar welk goed doel hun voorkeur uitging. Op basis van de stemmen is een verdeling gemaakt en zijn er afgelopen periode cheques uitgedeeld. We hebben de volgende goede doelen kunnen steunen met een schenking:

In Veldhoven:

Ronald McDonald Huis
Voedselbank Veldhoven
Vluchtelingenwerk Veldhoven
Stichting Go Clean (opruimen zwerfafval)
Basisschool Zeelsterhof (vergroening schoolplein)

In Bergeijk:

Voedselbank Bergeijk
Vluchtelingenwerk Bergeijk

In Waalre:

Voedselbank Waalre
Vluchtelingenwerk Waalre
Villa ExpertCare (voorheen Mappa Mundo)

 

Dank aan gunners en kopers

Natuurlijk was zo’n mooie opbrengst nooit mogelijk geweest zonder de gunners die ons zulke mooie spullen ter beschikking stellen en door de kopers die de spullen een tweede leven geven. Dus ontzettend bedankt!

Volgend jaar verwachten we weer een veiling te organiseren voor het goede doel. Waarschijnlijk in mei in plaats van oktober. Dus als je nog mooie spullen hebt en graag iets doet voor het goede doel, zijn ze van harte welkom!