Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Ophaaldienst nu ook in Eersel

Met de uitbreiding van een nieuwe vestiging in Eersel, is onze ophaaldienst daar nu ook actief. Dat betekent dat we je goede herbruikbare spullen bij je huis komen ophalen voor een vaste bijdrage van 10 euro. Dit bedrag moeten we helaas vragen omdat wij geen inzamelafspraak hebben met de gemeente Eersel en de transportkosten zelf moeten dragen. De 10 euro is slechts een fractie van de werkelijke transportkosten die we maken voor de vrachtwagen en 2 medewerkers. Het bedrag is altijd vast of het nu om het ophalen van een enkel meubelstuk gaat of om een volle vrachtwagen spullen. Wij letten bij het ophalen van meubels zoals banken altijd op de verkoopbaarheid. Wil je een afspraak maken voor het ophalen van spullen? Bel dan naar 040 254 43 34.

Zelf brengen is gratis

Bij Kringloop de Kempen in Eersel kun je niet alleen duurzaam shoppen, maar ook goed bruikbare, kleinere spullen inleveren. Als je ze komt brengen, is dat gratis. Dat kan van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 16.30 uur, zonder afspraak, net zoals bij onze vestigingen in Veldhoven, Bergeijk en Waalre. In Eersel zit het afgiftestation aan de zijkant van de winkel, maar er is beperkte magazijnruimte. Alleen bij onze vestiging in Veldhoven kun je grote spullen inleveren. Zowel als je spullen zelf brengt of ze laat ophalen, ontvang je een kortingskaart (10%) voor onze winkels.

Uitruimservice overal

In de hele regio kunnen we ook een hele woning uitruimen. Daarvoor gelden andere tarieven en komen we altijd vooraf in de woning langs om er een afspraak op maat voor te maken.