Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Home > Algemene informatie > Winkels > FEEL GOOD FASHION Valkenswaard

FEEL GOOD FASHION Valkenswaard

FEEL GOOD FASHION is een modezaak voor de betere second hand dames-, heren- en kinderkleding. Ook bevat het dagelijks wisselende assortiment, schoenen en mode-accessoires als: tassen, sieraden en zonnebrillen. Alleen de mooiste tweedehands items komen in onze winkel terecht. En dat voor een schappelijke prijs.

Net als het moederbedrijf – Stichting Kringloop de Kempen – heeft FEEL GOOD FASHION als missie om bij te dragen aan een beter (leef)milieu door spullen een tweede leven en mensen een tweede kans te geven. En zo mee te helpen aan een samenleving waarin iedereen meedoet.

Het doorgeven van goede kleding, levert alleen maar winst op. Winst door vermindering van CO2-uitstoot, winst door een bijdrage aan een inclusieve samenleving, omdat ook mensen met afstand tot de arbeidsmarkt actief zijn voor FEEL GOOD FASHION. Zij zorgen er samen met collega’s voor dat kleding wordt opgehaald, gesorteerd, netjes in de winkel terecht komt en dat klanten goed geholpen worden. Dat is nog eens SHOPPEN MET EEN GOED GEVOEL!

Je kunt bij ons ook je goed bruikbare kleding inleveren, en je draagt zo bij aan vermindering van CO2-uitstoot. Wij zijn er heel blij mee. Daarom krijg je in ruil een kortingskaart van 10%.

Kom zelf een kijkje nemen en shoppen (en/of gunnen) met een goed gevoel. Je bent van harte welkom.
We helpen je graag!

Sinds zomer 2023 gevestigd aan: Corridor 11, Valkenswaard
info@kringloopdekempen.nl, www.kringloopdekempen.nl Facebook, Instagram

 

 

Lijkt het je leuk om als vrijwilliger ons
team te komen versterken?

Kijk dan bij onze vacatures of bel ons: 040 - 254 43 34.

Heb je iets over voor mens en milieu?

kom langs, mail of bel 040 254 43 34