Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

FEEL GOOD STORE in Citycentrum!

Feel Good Store, het stadse broertje van Stichting Kringloop de Kempen, zit sinds 22 september 2023 aan het Meiveld 158, midden in Veldhoven. Daar zijn we heel enthousiast over. We hebben een dagelijks wisselend assortiment van exclusief geselecteerde tweedehands items die van harte zijn doorgegeven.Je vindt er kleding, schoenen & accessoires, boeken, speelgoed, multimedia, woonaccessoires en elektrische apparaten.

Ook Feel Good Store heeft de missie om bij te dragen aan een beter (leef)milieu door spullen een 2e leven en mensen een 2e kans te geven. En dat levert alleen maar winst op. Winst omdat hergebruik van spullen zorgt voor vermindering van CO2-uitstoot, winst door een bijdrage aan een inclusieve samenleving, omdat ook mensen met afstand tot de arbeidsmarkt hier actief zijn. En winst voor je portemonnee, omdat je hier altijd goedkoper uit bent. Bovendien ontvangt iedere klant in de openingsperiode een 10% kortingskaart. Shoppen met een goed gevoel, zo noemen we dat.
We staan te popelen om iedereen te begroeten.

Kom gezellig shoppen met een goed gevoel!

Zie hier onze openingstijden.

Zien we je snel?

PS: Feel Good Store is geen vervanging voor de winkel aan de Run 5415 die door brandstichting bijna volledig in de as is gelegd. In het najaar zal er een nieuwe grote winkel openen. Houd daarvoor onze site en socials in de gaten.