Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Nieuw! Feel Good Fashion en Kringloop de Kempen City

Na de brand in ons pand op De Run in Veldhoven afgelopen juli, zijn we niet bij de pakken neer gaan zitten. Niet alleen wordt er vrijdag 18 augustus een FeelGoodFashion-winkel geopend in Valkenswaard, op 15 september openen wij ook een Kringloop de Kempen City op het Meiveld 158 in het City Centrum van Veldhoven!
 

 

Lees hieronder verder…

Feel Good Fashion

Terwijl de brand in Veldhoven letterlijk roet in het eten gooide, kwamen de al gestarte voorbereidingen voor een speciale kledingwinkel: Feel Good Fashion by Kringloop de Kempen – in een stroomversnelling. Deze gaat namelijk al op vrijdag 18 augustus open. Daarom de hoogste tijd voor een sneak-preview van dit nieuwe winkelconcept met enkel (merk)kleding en mode-accessoires voor dames, heren en kinderen. Alleen de neusjes van de zalm komen in de kledingwinkel terecht aan de Corridor 11 in Valkenswaard.

Shoppen met een goed gevoel

Ook hier past onze missie perfect, om goed te doen voor mens en milieu. Dus kleding een 2e leven geven, wat veel CO2-uitstoot bespaart. En meedoen voor iedereen, dus ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zorgen ervoor dat de kleding opgehaald, gesorteerd en netjes in de winkel terecht komt.

Je bent dus vanaf 18 augustus welkom om de mooiste en gunstig geprijsde kleding te shoppen. Shoppen met een goed gevoel!

Kringloop de Kempen City

Op 15 september openen we de specials ‘stad’-kringloop: Kringloop de Kempen City in het City Centrum van Veldhoven. Vanwege de beperkte ruimte daar, bieden we een kleiner assortiment aan dan je van ons gewend bent: kleding, woonaccessoires, speelgoed, boeken en multimedia. Maar, ons enthousiasme is niet minder!
Want ook hier past onze missie perfect, om goed te doen voor mens en milieu. Dus spullen een tweede leven geven, wat veel CO2-uitstoot bespaart. En meedoen voor iedereen, dus ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

En door…

Ondertussen kun je ‘gewoon’ je kleine spullen inleveren bij ons afgiftestation op De Run 5504. Voor het ophalen van grote spullen vragen wij je om ons even te bellen, want onze magazijnruimte is beperkt. Natuurlijk is het uiteindelijk wel de bedoeling om alles op één locatie te krijgen, zodat we ook weer meubels en witgoed kunnen innemen en aanbieden in Veldhoven.
Je bent natuurlijk ook van harte welkom bij één van onze andere winkels in Bergeijk, Eersel, Waalre en dus binnenkort Valkenswaard en het City Centrum!

Zien we je snel?